ZAHVALA IN POVABILO NA VELIKO HUMANITARNO

AKCIJO ZBIRANJA STAREGA PAPIRJA

 

Na OŠ Velika Nedelja zbiramo star papir, da bi z njegovo prodajo našim učencem sofinancirali ali financirali številne dejavnosti. Hkrati pa krepimo okoljsko zavest, saj lahko z zbiranjem papirja vsakdo pripomore k ohranjanju okolja.

Od leta 2019, ko smo sistematično začeli z zbiranjem, smo zbrali skoraj 33 ton starega papirja. Šolski sklad smo tako obogatili za več kot 900 evrov.

O porabi denarja, zbranega v šolskem skladu, odloča upravni odbor sklada, ki skrbi, da so vsa sredstva porabljena skladno s sklepi in pravili.

V zadnjem letu je zaradi epidemije Covida-19 bilo na šoli odpovedanih mnogo dejavnosti, s pomočjo katerih smo zbirali sredstva za šolski sklad. Tako so bila sredstva od zbranega starega papirja v iztekajočem se šolskem letu edina, ki smo jih uspeli pridobiti.

Zato bi se radi zahvalili vsem, ki ste papir do sedaj zbirali in ga tudi skrbno odlagali. Hvala za tako dober odziv.

Ker smo bili do sedaj zelo uspešni, vas tudi v prihodnje prosimo, da nadaljujemo in ohranjamo to skupno nalogo. Zato vas že sedaj obveščamo, da bomo v novem šolskem letu izvedli VELIKO HUMANITARNO AKCIJO ZBIRANJA STAREGA PAPIRJA. Kdaj točno bomo akcijo izvedli, vas bomo obvestili v mesecu septembru. Prijazno vas prosimo, da do takrat zbirate in hranite časopisni papir, revije, reklame in pisarniški papir (ne kartona), saj ga bomo organizirano prišli iskat k vam domov. Zaradi lažjega transporta vas prosimo, da zbran papir zvežete z vrvico ali zložite v kartonske škatle. Hvala za razumevanje. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena v humanitarne namene našim učencem.

Do takrat pa lahko star papir še naprej odlagate v keson pri Veliki Nedelji, na parkirišču pri vrtcu, v Podgorcih pa pri šoli.

S prijaznimi pozdravi

Člani UO Šolskega sklada

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)