Jedilnik junij 2022

VSO HRANO POJEMO V JEDILNICI IN ZA SABO POSPRAVIMO. V PRIMERU NOŠENJA HRANE IZ JEDILNICE BOMO USTREZNO UKREPALI.

OB VSAKEM OBROKU BO NA PULTU SADJE.

Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika zaradi objektivnih razlogov.
Vodja šolske prehrane:  Ivanka Jurgec.

Snovi, ki skladno z določili uredbe (EU) št. 1169/2011 povzročajo alergije ali preobčutljivost

PODATKI O ALERGENIH, KI JIH MENI VSEBUJE

1. Žita, ki vsebujejo gluten   (pšenica, rž, ječmen, oves, pira in proizvodi iz njih)
2. Raki in proizvodi iz njih
3. Jajca in proizvodi iz njih
4. Ribe in proizvodi iz njih
5. Arašidi in proizvodi iz njih
6. Soja in proizvodi iz soje
7. Mleko in izdelki iz mleka   (laktoza)
8. Oreški   (orehi, lešniki, mandeljni, ameriški orehi, pistaciji in izdelki iz njih)
9. Listna zelena in izdelki iz nje
10. Gorčično seme in proizvodi iz njega
11. Sezamovo seme in proizvodi iz njega
12. Žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2
13. Volčji bob in proizvodi iz njega
14. Mehkužci in proizvodi iz njih

 

(Skupno 10.036 obiskov, današnjih obiskov 1)