SPOŠTOVANI STARŠI IN UČENCII OŠ VELIKA NEDELJA S PODRUŽNICO PODGORCI,

 

v imenu strokovnih delavcev naše šole in v svojem imenu se vam želim zahvaliti za sodelovanje, strpnost in požrtvovalnost pri izvajanju pouka na daljavo. Zahvala gre v prvi vrsti vam, spoštovani starši in otroci, hkrati pa tudi vsem tistim, ki s svojim znanjem na kakršenkoli način sodelujete ali pomagate otrokom in staršem, ki jim nova situacija predstavlja večjo oviro, kot si jo nekateri lahko sploh predstavljamo.

Zahvaljujemo se vam tudi za vaše povratne informacije, izpolnjene ankete in izrečene zahvale  namenjene našim strokovnim delavcem. Še naprej se bomo trudili in sledili osnovnemu cilju – s skupnim sodelovanjem doseči in ohraniti čim višjo stopnjo izobraževalne kondicije, ki je v tej situaciji mogoča.

Zavedamo se, da delo doma poteka drugače, kot bi to potekalo v šoli. Zavedamo se, da tudi doma naletite na težave, ki se pojavijo tudi v šoli. Znašli smo se pred zares visoko goro, katere vrha morda še ne vidimo, vendar je do njega mogoče priti postopoma, po korakih, z veliko mero strpnosti in sodelovanja. Potrebni so novi, različni načini, sveže ideje.     

Želimo si, da še naprej nadaljujemo s takšnim delom in naj nas vodi misel: Grega Andersona:

»Ne glede na to, kaj smo po poklicu, ne bomo našli notranje izpolnjenosti, dokler se ne bomo lotili svojega dela z globokim občutkom, da je smiselno.«

V teh časih je najpomembneje, da ostanemo zdravi in po svojih najboljših močeh  sledimo skupnemu cilju, da otrokom omogočimo izobraževanje in da zaupamo, da so naloge, ki jih otroci prejmejo, opravljene. V kolikor pa boste naleteli na ovire, se lahko obrnete na šolo. Z veseljem in vso odgovornostjo vam bomo pomagali.

 

Ravnatelj  Stanislav Bezjak in kolektiv OŠ Velika Nedelja

(Skupno 1.434 obiskov, današnjih obiskov 1)